1.Què és

El pla pedrera és el nostre ADN. Som un Club centenari, el Club amb més olímpics del món, i si això ha estat possible, és perquè som un Club que inverteix en la nostra base, un Club que dóna als seus i a les seves esportistes totes les facilitats per fer el que més els agrada en el millor lloc. Ara, el pla pedrera, necessita recursos, necessita la teva ajuda per seguir sumant.

Per això endeguem una campanya de micromecenatge perquè els nostres futurs campions i campiones arribin tan lluny com els seus ídols.

Una campanya de busca la implicació transversal de tota l’organització. Un projecte de Club.

Una campanya que pretén que cada secció es faci seu el projecte i sigui un element clau en aconseguir recursos per al nostre esport de base. Perquè l’èxit d’aquesta campanya passa per la implicació de tothom qui fa el Club gran.

Una campanya que busca mantenir i consolidar el nostre Pla Pedrera. Un pla que ha donat i està donant els seus fruits, però que ara, amb la situació derivada de la COVID, necessita noves fonts d’ingressos. Et busquem a tu, que estimes l’esport i estimes l’esport de base. Et busquem a tu que estimes el Club. COMPTEM AMB TU!